Valilik bayram öncesi uyardı: Tedbirinizi alın!

Bayram öncesi vatandaşlara uyarı geldi. Valilik yaptığı yazılı açıklama ile vatandaşları tedbirli olması konusunda uyardı. Söz konusu açıklamada, “Kuvvetli yağışlar ile ilgili olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımlayacağı hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıların dikkatle takip edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması önem arz etmektedir.” İfadeleri kullanıldı.

Ankara Valiliği vatandaşlara uyarıda bulundu. Valilik yaptığı yazılı açıklamada, arife günü ile bayramın birinci ve ikinci günlerinde yerel olarak kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Ankara’da arife günü ile bayramın birinci ve ikinci günlerinde yerel olarak kuvvetli, aralıklı gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların, bayramın üçüncü gününden itibaren etkisini kaybedeceği ve en yüksek sıcaklığın 27 ila 32 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışlar ile ilgili olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımlayacağı hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıların dikkatle takip edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması önem arz etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Exit mobile version