Gündem

Valilik yasakladı: Bugün denize girmek yasak olacak!

Valilik yasak kararını duyurdu. Bugün denize girmek yasaklandı. Yapılan açıklamada, hava koşulları nedeniyle denize girilmesine izin verilmeyeceği bildirildi. Konuyla ilgili duyuru geldi.

DENİZE GİRMEK YASAKLADNI

Sinop’ta bugün beklenen fırtına nedeniyle denize girmek yasaklandı. Sinop Valiliği, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle 15 Haziran Cumartesi günü için bazı bölgelerde denize girilmesine izin verilmeyeceğini duyurdu.

Valiliğin sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunlar kaydedildi;

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Türkeli, Ayancık, Sarıkum, İnceburun, Hamsilos, Akliman, Kumkapı ve Adabaşı’na kadar olan ilimizin kuzey kesimlerinde dalga boyu 1,5, 2 metre arası, rüzgar hızının ise batı ve kuzey batı yönlerden 50-75 kilometre saat kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Buna göre ilimizin Türkeli ilçemiz sahilleri dahil Ayancık, Erfelek, Sarıkum, İnceburun, Hamsilos, Akliman, Kumkapı ve Adabaşı’na kadar olan kuzey sahillerinde vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini sağlamak korumak amacıyla bugün denize girilmesi yasaklanmıştır.”