Vatandaşı sevindiren haber: T.C. kimlik numarasını paylaşana, 5 bin TL ile 15 bin TL arasında değişen ödemeler yapılacak!

Son zamanlarda ekonomik piyasalarda yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra nerede ise her tüketim ürününe oldukça yüksek oranlarda zamların uygulanması, milyonlarca vatandaşın alım gücünün düşmesine sebep oldu. Bu durumdan oldukça şikayetçi olan vatandaşlar, geçimlerini sağlamak ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit arayışına çıktı. Vatandaşları sevindiren haber ise 2022 yılının ilk haftasında, özel bankalardan geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını Paylaşana 15 Bin TL’ye Varan Ödeme Yapılacak!

2021 yılının geride bırakılması ile birlikte, yeni dönem içerisinde geçerli olacak olan birçok yeni düzenleme yapılmaya başlandı. Her gün bir kurumdan gelen yeni açıklamalara, bir yenisi de bankalardan eklendi. Bazı özel bankalar yeni dönem itibari ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara farklı aralıklarda ödemeler yapılacağını belirtti.

Bankaların duyurmuş oldukları Acil Destek Kredi Kampanyası kapsamında, T.C. kimlik numarası sorgulaması yaparak, ilgili şartları sağlayan vatandaşlara 5 bin TL’den başlayan ihtiyaç kredisi verilecek. Bankalar bu sorgulama neticesinde kredi almaya hak kazandığı anlaşılan vatandaşlara, kredinin geri ödemesinin başlaması için 3 aylık bir süre tanıyacak!

Denizbank Açıkladı!

Vatandaşın nakit ihtiyacını Acil Destek Kredisi Kampanyası ile karşılayacağını duyuran ilk banka, Denizbank oldu. Denizbank vatandaşlara, taleplerine göre 5 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteren kredi ödemesinin yapılacağını duyurdu. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların kredi puanlarının 1200 ve üzeri olması şartı konuldu.

Buna göre Denizbank’ın ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, kredi puanı sorgulaması yapması gerekecek. Bunun için vatandaşların kullandıkları cep telefonlarının mesaj bölümünden T.C. kimlik numaralarını yazmaları ve 3280’e göndermeleri yeterli olacak.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Veriyor!

QNB Finansbank da nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara, yeni dönem içerisinde 15 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. İhtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlara, tıpkı Denizbank gibi 1200 puan ve üzeri kredi notu şartı getiren banka T.C. kimlik numarası ile kredi puanı sorgulanmasına imkan sağlıyor.

Buna göre QNB Finansbank’ın ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, ilgili şartı sağlayıp sağlamadıklarını T.C. kimlik numaralarını 5030’a göndererek anlayabiliyor.

Exit mobile version