Vatandaşlar Çeşme’ye akın ettiler! Plajlar tıklım tıklım doldu

Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar Ege’nin tatil cenneti Çeşme’ye akın ettiler. Bayramda Çeşme plajları tıklım tıklım dolarken, sahilde oturacak yer kalmadı. Oluşan yoğunluk nedeniyle 40 bin kişinin ikamet ettiği ilçede nüfus 1 milyonun üzerine çıktı.

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması sebebiyle vatandaşlar tatil beldelerine akın etti. Bayramın 2. gününde de yoğunluk devam ediyor.  Türkiye’nin en ünlü tatil beldelerinden Çeşme’de de tatilciler büyük bir yoğunluk oluşturdu.

İlçedeki otellerde doluluk oranı yüzde yüze ulaşırken bazı vatandaşlar kalacak yer bulmakta zorlanıyor. Vatandaşların en çok ilgi gösterdiği plajlardan biri olan dünyaca ünlü Ilıca Plajı’nda da yoğunluk yaşanıyor. Hava sıcaklığının 35 derecenin üzerine çıktığı ve hissedilen sıcaklığın 40 dereceye ulaştığı plajda vatandaşlar serinlemek için denize girerken, bazı vatandaşlar da plajda güneşlenmeyi tercih ediyor.

NÜFUSU 1 MİLYONA ÇIKTI

Yerleşik 40 bin vatandaşın ikamet ettiği ilçede bayram tatili nedeniyle nüfus 1 milyonun üzerine çıkarken, plajlarda yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi.

Exit mobile version