Vatandaşlara 15 bin liraya kadar N11 alışveriş kredisi veriliyor! Başvurular başladı

Fibabanka tarafından bir açıklama yapıldı ve N11 alışveriş kredisi kampanyası duuyuruldu. Bu kampanya kapsamında n11.com üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde faizsiz, masrafsız* taksit taksit ödeme imkanı bulunduğu belirtildi. Ayrıca Fibabanka Alışveriş Kredisi ile alışverişinizi anında yapabilir, ödemelerinizi ise 36 aya varan vadelerde kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

BANKA MÜŞTERİSİ OLANLAR 

Bu kredi başvuruları Fibabanka müşterisi olanlar ile olmayanlar olarak ikiye ayrılmıştır. Banka müşterisi olan vatandaşlar N11 üzerinden Ödeme Seçenekleri ekranında Fibabanka Alışveriş Kredisi seçeneğini seçtikten ve Ödeme Yap butonuna tıkladıktan sonra Fibabanka kredi başvuru sayfasına yönlendirilecek ve gerekli alanlar doldurulduktan sonra başvurular gerçekleşecek. Başvurunuzun onaylanması durumunda ekranda yer alan kredi dokümanlarını onaylamanız gerekmektedir. Kredi kullandırım süreci onayların ardından tamamlanır, kredi tutarı n11’in hesabına aktarılır ve siparişiniz hazırlanarak kargoya verilir.

BANKA MÜŞTERİSİ OLMAYANLAR

Banka müşterisi olamayan vatandaşlar ise N11 üzerinden Ödeme Seçenekleri ekranında Fibabanka Alışveriş Kredisi seçeneğini seçtikten ve Ödeme Yap butonuna tıkladıktan sonra Fibabanka kredi başvuru sayfasına yönlendirilerek karşılarına çıkan alanları doldurmak sureti ile başvuru yapacaklardır. Başvurunun onaylanması durumunda Fibabanka ana sayfasına yönlendirilip ana sayfada yer alan Müşteri Olmak İstiyorum formundaki bilgileri doldurduktan sonra talebiniz işleme alınacaktır.

KREDİNİN AVANTAJLARI 

Fibabanka tarafından yapılan açıklamada N11 alışveriş kredisinin avantajları da paylaşıldı. Bu avantajlar ise şöyle belirtildi:

6 aya varan vadelerde peşin fiyatına faizsiz ve masrafsız

36 aya varan vade seçenekleri

100 TL – 15.000 TL arasında kredi kullanım fırsatı

Sigorta bedelsiz

Kredi tahsis ücretsiz

Örnek ödeme tablosu ve kredinin detayları için TIKLAYIN.

Exit mobile version