Vatandaşların en çok yaptırdıkları ameliyatlardan biri olan kepçe kulak ameliyatlarına, dev zam! 2022 Kepçe kulak ameliyatı fiyatları

Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirilen estetik operasyonlar içerisinde, vatandaşlar tarafından en çok yaptırılan estetik operasyonlardan biri kepçe kulak operasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Çeşitli nedenlerden ötürü tek kulağında ya da iki kulağında birden kepçelik oluşan vatandaşlar sağlık kriterleri nedeni ile olmasa da estetik görünümlerini düzeltmek amacı ile kepçe kulak ameliyatı geçiriyorlar.

Son dönemde artan döviz kurlarından sonra sağlık sektöründe sunulan hizmetlere yansıtılan zam oranları, kepçe kulak ameliyatı fiyatlarını da direkt olarak etkiledi. Yeni dönem içerisinde ilgili ameliyat için hastanelere başvurmak isteyen vatandaşlar, 2022 kepçe kulak ameliyatı fiyatlarını araştırmaya başladılar.

Kamu Hastaneleri Kepçe Kulak Ameliyatı Fiyatları 2022

Hangi gelir aralığına sahip olur ise olsun, milyonlarca vatandaşın ilk tercihi olan devlet hastaneleri, yeni dönem sağlık hizmeti fiyatlarını güncelledi. SUT’a göre belirlenen yeni zamlardan, kepçe kulak ameliyatı fiyatları da etkilendi. Kamu hastaneleri güncel kepçe kulak ameliyatı fiyatları şu şekilde belirlendi:

SGK Kodlarına Göre Güncel Kepçe Kulak Ameliyatı Fiyatları

SGK kodları, hastanın hastaneden aldığı hizmetin tanımlanması ve fiyatlandırılması amacı ile kullanılmaktadır. Bu kapsamda, yeni dönemde kepçe kulak ameliyatı olmak isteyenler için belirlenmiş olan SGK kodlarına göre ameliyat fiyatları, şu şekilde duyuruldu:

İp ile Kepçe Kulak Ameliyatı Fiyatları 2022

Bıçak altına yatmadan kepçe kulak operasyonu geçirmek isteyen hastalar için belirlenmiş olan fiyatlar, özel hastaneye ya da kamu hastanesine göre değişiklik göstermektedir. 15- 20 dakikalık bir işlem sonucunda arzu edilen görüntüye kavuşulmasını sağlayan bu teknik için belirlenmiş olan ortalama operasyon ücretleri 800 TL ile 5 bin TL arasında değişiklik göstermektedir.

Exit mobile version