Vatandaşların nakit sıkıntısı çözüme kavuşuyor! Bankalar el ele vererek, yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyalarını açıkladılar! 2022 nakit desteği

Yeni dönemde dolar kurunda ve küresel piyasalarda yaşanan olumsuz gelişmeler, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine sebep oldu. 2021 yılının son haftalarına doğru ürün fiyatlarına gelen zamlar 2022 yılında yaşanan gelişmeler ile devam ederken, vatandaşlar temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta güçlük çekmeye başladılar.

2022 yılında nakit sıkıntısı çeken vatandaşların yardımına bankalar koştular. Aralarında kamu bankasının da yer aldığı 3 banka, yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyalarını ilan ettiler. Bankaların açıklamalarından sonra vatandaşlar, en uygun faizli krediye başvuru yapabilmek için konu ile ilgili olarak sorgulamalar yapmaya başladılar.

ING Bank 2022 İhtiyaç Kredisi

ING Bank, yeni dönemde vatandaşların nakit sıkıntısına çözüm olması amacı ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, 100 bin TL’ye kadar nakit desteği içeren ihtiyaç kredisi kampanyası için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde belirledi:

Yapıkredi Bankası 2022 İhtiyaç Kredisi

Özel bankalardan biri olan Yapıkredi Bankası, yeni dönemde nakit desteğine ihtiyacı olan müşterileri için 200 bin TL’ye kadar hizmet sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetten yararlanmak isteyen kişilere rehberlik etmesi adına, örnek kredi hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Halkbank 2022 İhtiyaç Kredisi

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Halkbank, yeni dönem kampanyaları ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Banka şubelerine yapılan ihtiyaç kredisi limitlerini kişinin durumuna göre belirleyen banka, online olarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak müşterileri için kredi üst limitini 10 bin TL olarak belirlediğini açıkladı.

Banka, 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde belirledi:

Exit mobile version