Ekonomi

Vefa ihtiyaç kampanyası ile tüm ihtiyaçlar için 100 bin liraya kadar nakit veriliyor

Kamu bankalarının başında yer alan Halkbank tarafından yeni bir kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya vefa ihtiyaç kredisi kampanyasıdır ve bu kampanya ile başvuru yapana uygun görülmesi durumunda 100 bin liraya kadar nakit verilebiliyor.

Bu kredinin ne olduğu hakkında yapılan açıklamada “Şehit yakınları ve gazilerimizin bireysel ihtiyaçları için 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli masrafsız kredimizdir.” ifadelerine yer verildi.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Peki bu krediden kimler yararlanabilecektir? Banka tarafından yapılan açıklamada bu krediden sadece şehadet belgesi olan şehit yakınları (Anne, baba, eş ve çocuklar) ile muharip gazi ve malul gazi belgesi olan gazilerimiz ve bu belgeleri ibraz edebilen kişilerin yararlanabildiği ifade edildi.

ÖRNEK ÖDEME

100.000 TL kredinizi tahsis ücreti ödemeden, aylık 3.820,70 TL taksit tutarı ile 36 ay vade ve %1,70 faiz oranı ile alabilirsiniz.

Örnek ödeme kapsamında 100 bin lira kredi için 36 ay vade yüzde 1,70 faiz oranı ve tahsis ücreti olmayacak. Bu doğrultuda aylık ödeme ise 3 bin 820 lira olacak.

BAŞVURU ŞEKLİ

Ayrıca bu krediden yararlanmak isteyen vatandaşların kendilerine en yakın Halkbank şubelerine başvurmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.