Vefa ihtiyaç kredisi ile düşük faizli 100 bin liraya kadar nakit veriliyor

Kamu bankası Halkbank tarafından vefa ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı ve bu kampanya kapsamında 100 bin liraya kadar kredi verilebildiği belirtildi. Halkbank tarafından yapılan açıklamada şehit yakınları ve gazilerimizin bireysel ihtiyaçları için 100 bin liraya kadar kredi kullandırılabileceği vurgulandı.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Bu kredi kampanyasından kimlerin faydalanabileceğine ilişkin Halkbank tarafından yapılan açıklamada “Krediden sadece şehadet belgesi olan şehit yakınları (Anne, baba, eş ve çocuklar) ile muharip gazi ve malul gazi belgesi olan gazilerimiz ve bu belgeleri ibraz edebilen müşterilerimiz faydalanabilecektir.” ifadelerine yer verildi.

ÖRNEK ÖDEME 

100.000 TL kredinizi tahsis ücreti ödemeden, aylık 3.820,70 TL taksit tutarı ile 36 ay vade ve %1,70 faiz oranı ile alabileceğiniz belirtilen açıklamada örnek ödeme detayları da bildirildi. Bu kapsamda 100 bin lira kredi ve 36 ay vade tahsis ücreti yok yüzde 1,70 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 3 bin 820 lira olurken yıllık maliyet oranı da yüzde 27,4223 oluyor.

Örnek ödemenin açıklaması ise şöyle oldu:

Yıllık maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.

Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını saklı tutar.

Avantajlı Halkbank Bireysel Kredilerinden faydalanmak için gerekli belgeler ile en yakın Halkbank Şubesine başvurabilirsiniz.

BAŞVURU 

Başvuru yapacak olan vatandaşlar ise başvurularını sadece Halkbank şubelerini ziyaret ederek gerçekleştireceklerdir.

Exit mobile version