Vergi Uzmanı Ozan Bingöl sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ücretli poşetlere dikkat çekti!

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı paylaşımda poşet fiyatlarına ve toplanan vergi ücretlerine dikkat çeken Ozan Bingöl neler dedi?

Ozan Bingöl sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. 2019 yılından bu yana alınmaya başlanan poşet fiyatlarına ve vergilerine dikkat çeken Ozan Bingöl 2024 yılına girerken gelen zamlara vurgu yaptı. Açıklamalarında 2019 yılından bu yana ücretli çöp poşetlerinin kazanımına da dikkat çeken uzman Poşet bizim kırmızı çizgimizdir dedi!

Vergi Uzmanından çarpıcı açıklamalar!

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Yaptığı paylaşımda geçtiğimiz yıllardan bu yana ücretli olan poşetlere dikkat çekerek hesaplamalar yaptı. Açıklamalarında Poşet bizim kırmızı çizgimizdir dedi!

X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “-2019; poşet 25 krş, Geri Kazanım Payı 15 krş, -2020; poşet 25 krş, Geri Kazanım Payı 18 krş, -2021; poşet 25 krş, Geri Kazanım Payı 19 krş, -2022; poşet 25 krş, Geri Kazanım Payı 25 krş, -2023; poşet 25 krş, Geri Kazanım Payı 38,5 krş, 2024; poşet 25 krş, Geri Kazanım Payı 60 krş, Poşet bizim kırmızı çizgimizdir! İfadelerini kullanan Ozan Bingöl açıklamalarının devamında

Keşke 25 kuruşluk poşete gösterdiğimiz hassasiyeti, bizlerden toplanan trilyonlarca lira verginin nerelere, kimlere, nasıl harcandığına da gösterebilseydik. İşte o zaman gerçek demokrasiye kavuşmuş olacaktık… dedi.

Paylaşımının son kısmında’’Keşke 25 kuruşluk poşete gösterdiğimiz hassasiyeti, bizlerden toplanan trilyonlarca lira verginin nerelere, kimlere, nasıl harcandığına da gösterebilseydik. O zaman Ocak ayına böylesi yüksek vergi zamlarıyla girmezdik…” ifadeleri ile de 2024 yılına girerken gelen zam oranlarına dikkat çekti.

 

 

Exit mobile version