Vodafone hat kullananlar dikkat: Haftalık 10GB hediye ediliyor!

Vodafone hat kullanıcıları için kampanya duyurusu yapıldı. Yazılı açıklamaya göre, Süpermarket Yanımda’ya tıklayanlara hem 20TL indirim hem de haftalık 10GB internet verilecek.

Vodafone resmi internet sayfası üzerinden kampanya açıklamasında bulundu. Süpermarket Yanımda’dan alışveriş yapanlara ilk alışverişince hem 20TL indirim hem de haftalık 10GB internet verilecek. Sonraki tüm alışverişlerinde ise haftalık 2GB internet hediye edilecek.

Vakıfbank kampanya açıklamasında, “27 kategoride 7000’den fazla ürün seçeneği ve her 2 haftada 1 yenilenen 100’den fazla çok özel kampanyayla tüm market alışverişlerin Vodafone Yanımda’yla kapında.” İfadelerini kullandı.

Kampanya detayları

Vodafone müşterileri Vodafone Yanımda-Fırsatlar dünyasında yer alan süpermarket yanımda alanına tıklayarak, Vodafone Market sayfasına geçiş yapabilecekler.

İstanbul, İzmit, Ankara illeri ve Bodrum ilçesinde hizmet verilmektedir.

Süpermarket Yanımda’ya giriş yapan müşterilerimiz adres bilgilerini doldurduktan sonra ürünleri sepete ekleyerek alışverişlerine devam ederler. Masterpass’e kayıtlı bir kredi kartı olanlar tek tıkla ödemelerini tamamlayabilirler. Masterpass’e kayıtlı kredi kartı veya banka kartı olmayanlar kartlarını sisteme tanımlayarak siparişlerini tamamlayabilirler.

Süpermarket siparişleriyle alakalı tüm çağrı ve sorular için müşterilerimiz haftanın her günü 09:00-00:00 saatleri arasında hizmet veren 0850 255 1515 numarasına yönlendirilmelidir.

* Mevcutta güncel uygulamayı kullanan Android kullanıcılarına açık. 2 hafta içerisinde IOS dahil açılması planlanıyor ve açıldığında ayrıca duyuru ile bilgilendirmesi yapılacaktır.

Exit mobile version