Vodafone hat sahipleri dikkat: 150 TL verileceği duyuruldu!

Ziraat Bankası tarafından Vodafone hat sahiplerine özel bir duyuru yapıldı. Banka birçok kategoride başlattığı kampanyalarını müşterilerine duyurmaya devam ediyor. Bir yeni kampanya açıklaması daha geldi. Vodafone hat sahibi müşteriler kampanyaya katılmaları durumunda 150 TL kazanacak.

Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Vodafone Her Şey Yanımda’dan tek seferde yapılacak 1.500 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişe 150 TL Bankkart Lira verilecek. Kampanyanın 15 Temmuz tarihine kadar süresi var.

ZİRAAT BANKASI VODAFONE KAMPANYASI DETAYLARI;

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Vodafone Her Şey Yanımda’dan tek seferde yapacağınız 1.500 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 150 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya Vodafone Her Şey Yanımda’dan yapılacak alışverişlerinizde geçerlidir. Vodafone Yanımda uygulamasını indirerek Her Şey Yanımda’ya ulaşabilirsiniz.

Kampanya 15 Haziran -15 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerinizde geçerlidir.

Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya SMS ile katılabilirsiniz.

SMS ile kampanyaya katılmak için HERŞEYYANIMDA yazıp 4757’ye SMS gönderilmelidir.

Kampanyadan yararlanabilmeniz için kampanyaya katılmanız gerekmektedir.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 31 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecek, 1 Eylül 2023 tarihine kadar kullanılabilecektir.

Kullanılmayan Bankkart Liralar 2 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Exit mobile version