Vodafone SMS ile duyurdu! 3 gün içinde işlem yapmayanlara 91 TL’lik zamlı ödeme

Türkiye’nin dev iletişim şirketi Vodafone tarafından son 3 gün uyarı yapıldı. İşlem yapmayanlara kötü haber.

Vodafone SMS ile duyurdu! 3 gün içinde işlem yapmayanlara 91 TL’lik zamlı ödeme- Vodafone resmi web sitesi üzerinden geri sayım sayacı ile başlattığı indirimli kampanyasını Türkiye’deki tüm operatör sahiplerine SMS yolu ile duyurdu. Uygun fiyatlı aylık faturalı internet, konuşma ve SMS sahibi olmak isteyenler için son 3 gün kaldı.

WEB SİTESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

Telekomünikasyon şirketi Vodafone 81 ildeki her bir vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor. Ekim ayı itibari ile başlattığı indirimli “Kırmızı Fırsat 16 GB” paketi için son 3 gün sinyali verildi. Vodafone önce SMS yolu ile vatandaşlara bilgilendirme yaptı. İşte o SMS:

SMS’in ardından işlem yapmak isteyenler için yönlendirilen web adresinde de indirimli paket satışının detayları aktarıldı. Online Vodafone sitesi ve uygulaması üzerinden paket satın almak isteyenlere özel olarak sunulan teklifler sitede yer aldı.

198 TL YERİNE 107 TL’YE DÜŞTÜ

“Kırmızı Fırsat 16GB” Vodafone paketinin içeriğinde 16 GB internet, 100 dk konuşma ve 250 SMS paket yer alıyor. Son 3 gün içerisinde sunulan fiyatı ise 107 TL olarak belirlenen paketin 1 yıl taahhütlü Vodafone kullanıcısı olarak kalanlara verileceği belirtildi.

Kampanyanın taahhütsüz fiyatı ise güncel olarak 198 TL olurken 3 gün sonra taahhütlü fiyatının da 107 TL’de kalmayacağı ve fiyatın artacağı açıklandı. İşlem yapmak isteyen vatandaşların Vodafone online web sitesi üzerinden ya da Vodafone mobil uygulama üzerinden kayıt olmaları ve işlem yapmaları gerekiyor. İşlemlerini 3 gün içerisinde gerçekleştiren vatandaşlar kampanyadan uygun fiyatlı olarak faydalanabilecekler.

Exit mobile version