Ekonomi

Vodafone’dan bonkör kampanya: Tüm GSM kullanıcılarına 3 GB internet hediyesi!

Giderek dijitalleşen gündelik hayat şartları, iletişim alışkanlıklarını da değiştirdi. Konuşma ve mesajlaşmaktan çok internetin kullanıldığı günümüzde, GSM firmaları da bu doğrultuda kampanyalar geliştirmeye başladı. Bu kapsamda hediye internet kampanyası ile gündeme gelen son GSM firması, Vodafone oldu.

Vodafone Seviyorum İnterneti Kampanyası 2022

Türkiye’nin en çok tercih edilen GSM operatörlerinden birisi olan Vodafone, sene başından bu yana birçok kampanya düzenleyerek, mevcut kullanıcılarının avantajlı fırsatlardan yararlanmalarını sağladı. Şimdi ise diğer GSM operatörlerine kaydı bulunan kullanıcılarının da yararlanabilecekleri eşsiz bir kampanya ile gündeme gelen Vodafone, bu sayede hem mevcut müşterilerini sadık müşteri profiline dönüştürmek hem de bünyesine yeni müşterileri eklemek için kampanyasının detaylarını paylaştı.

Vodafone tarafından düzenlenmiş olan ve “Seviyorum İnterneti” ismi ile hizmete sunulan yeni kampanyaya göre Vodafone tarafından hazırlanmış olan ve internet kullanımına yönelik tutumları ölçmeyi hedefleyen teste katılım sağlanması durumunda, kullanıcılara 3 GB’lık internet hediyesi tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

Vodafone Seviyorum İnterneti Kampanyası Ayrıntıları,

Vodafone tarafından geliştirilmiş olan Seviyorum İnterneti kampanyasından yalnızca bireysel hat kullanıcıları yararlanabilmektedir. Bu kampanya sadece Vodafone kullanıcıları için değil, diğer GSM kullanıcıları için de geçerlidir. Ayrıca bu kampanyaya katılım sağlayan tüm katılımcılar, 5 yıllık 1 TB internet hediyesi çekilişine katılma hakkına da sahip olurlar.

Vodafone Seviyorum İnterneti Kampanyası Başvurusu 2022

Vodafone tarafından geliştirilmiş olan Seviyorum İnterneti kampanyası kapsamında 3 GB’lık internet faydası sağlamak isteyen GSM kullanıcılarının, Vodafone’un resmi internet sitesine giriş yapmaları ve “kampanyalar” kısmından “Seviyorum İnterneti” kampanyasını bulmaları gerekmektedir. İlgili kampanya bulunduktan sonra açılan ekranda çıkan test sorularının cevaplanması ve testin bitirilmesi, internet faydasının hatta tamamlanması için yeterlidir.