Genel

Volkswagen araba satın almak isteyenler için duyurdu: Bu fırsat bir daha gelmez!

Sıfır araç satın almak isteyenler için Volkswagen duyuruda bulundu. 2 Eylül tarihinde kampanya başlatan araç şirketi, 6-48 ay vade seçenekleri ile ve %1,74 avantajlı faiz oranıyla kredi veriyor. Krediden faydalanmak isteyenlerin ise vakit kaybetmeden kampanya için başvuruda bulunması gerekiyor.

Araba satın almak isteyen pek çok kişi uygun finansmanlı kredi araştırması yapıyor. Volkswagen yaptığı yazılı açıklama ile %1,74 avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı vereceğini açıkladı.

Kredi açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Kredi kampanyası, 6-48 ay vade seçeneklerinde, Hep Yeni Paketi kapsamındaki iki sigorta ürünüyle birlikte alınacak Volkswagen Binek Araç modelleri için geçerlidir. Hep Yeni Paketi, 4 yıla uzatılmış garantiyi (Volkswagen Garanti Plus®), 1 yıllık kaskoyu ve %1,74 – %1,79 arasında değişen kredi faiz oranını kapsar. Hep Yeni Paketi kapsamında sadece bir sigorta ürünü alındığı takdirde (Volkswagen Kasko® hariç) kredi faiz oranı, 6 ila 48 aylık vadeler için %1,77, 49-60 ay vade için %1,82 olarak uygulanır. Herhangi bir sigorta ürünü alınmadığı takdirde uygulanacak faiz oranları ise 6 ila 48 aylık vadeler için %1,79, 49-60 ay vade için % 1,84 şeklindedir. 60 ay vade seçeneği Tüzel ve Vergi Levhasına sahip bireysel başvurularda geçerlidir.