Ekonomi

Volkswagen sıfır araba için duyurdu: 30 Haziran’a kadar geçerli!

Pandemi sürecinde artan ikinci el araba fiyatları vatandaşları sıfır araçlara yönlendirdi. Araba satın almak isteyenler için Volkswagen Yeni Golf modellerinde kampanyaya gittiğini duyurdu. Şirket açıklamasında Haziran ayına özel %1,39 faiz fırsatı sağlanacağı bildirildi.

Sıfır araç almak isteyenler için Volkswagen Haziran ayı boyunca geçerli kampanyasını duyurdu. Buna göre, 30 Haziran’a kadar geçerli 150.000 TL krediye 24 ay vade ve %1,39 faiz fırsatı tanınacak.

Volkswagen tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

Yeni Golf, şimdi Haziran ayına özel %1,39 faiz fırsatı ve kaçırılmayacak fiyatlarla Volkswagen Yetkili Satıcılarında! Yeni Golf’ün Style ve R-Line donanım seviyelerinde geçerli olan bu kampanyadan Haziran ayı boyunca yararlanabilirsiniz.

Volkswagen Finans’tan (vdf), 30 Haziran’a kadar geçerli 150.000 TL krediye 24 ay vade ve %1,39 faiz fırsatından faydalanın, Style ve R-Line donanım seviyelerinde geçerli bu kampanya ile sunulan özel fiyatların keyfini çıkarın. Üstelik Volkswagen Kasko® ayrıcalıkları ve Volkswagen Garanti Plus®’ın sunduğu uzatılmış garanti hizmeti ile içiniz hep rahat olsun.