Watsons Bayilik (Franchise) Başvurusu, Şartları ve Ücreti

Watsons yaklaşık iki asırlık geçmişiyle dünyanın en eski ve en büyük sağlık ve güzellik perakende mağazacılığı unvanına sahip markalardan biridir. Eczane ve kozmetik mağazacılık alanında Avrupa ve Asya’da yaklaşık 16 bin şubesi bulunan Watsons, Türkiye’nin 60 ilinde hizmet vermektedir.

1841’de Thomas Boswell Watson, Hong Kong’da bir dispanser kurarak bugün dünya çapında 16 binden fazla mağazası olan Watsons Group’un temellerini atmıştır.

Watsons bayiliği almak için marka kriterlerini sağlayan bayi adayları işletmenin kurumsal iletişim adresleri üzerinden franchise departmanından konuyla ilgili destek sağlayabilirler.

Watsons Bayilik Şartları Nelerdir?

Watsons bayiliği şartları şu şekilde belirlenmiştir:

2022 Watsons Franchise Bedeli Ne Kadar?

Watsons franchise ücreti minimum 500 bin Euro’dur.  Watsons bayiliği için başvuracak bayi adaylarının franchise ücreti kadar yatırım masrafları için teminata ihtiyaçları vardır. Nitekim mağazanın tadilat, tasarımı, kira giderleri benzeri harcamalar için banka teminatı talep edilebilir.

Watsons Bayiliği Nasıl Alınır?

 Watsons bayiliği almak için başvuru esnasında genelde talep edilen belgeler aşağıdaki gibidir;

Watsons bayilik başvurusunda bulunmak isteyen franchise adaylarının yararlanabilecekleri kurumsal iletişim adresleri aşağıdaki gibidir;

Watsons Web Adresi: https://www.watsons.com.tr/

Watsons Telefonu: (0216) 635 68 00

Müşteri Hizmetleri Telefonu: 0850 755 99 87

Watsons’nin Kaç Tane Bayisi Var?

Watsons bayi sayısı 16.000’den fazladır. Watsons dünya üzerinde 16 binden fazla mağazasıyla 27 ülkede hizmet vermeye devam etmektedir. Türkiye’de ise 60 ilde 350’den fazla şubesi vardır.

Watsons Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Watsons müşteri hizmetleri telefon numarası 0850 755 99 87 üzerinden marka yetkilileriyle franchise sistemi ve daha fazla bilgi almak için görüşülebilir. Ayrıca Watsons bize ulaşın sekmesinde yazılı olarak bilgilendirme sağlamaktadır.

Exit mobile version