GündemTeknoloji

Whatsapp Duyurdu: Android Kullanıcılarına Açıklama Yapıldı

Dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp yeni özelliğini kullanıcıları ile paylaştı. Uygulama her geçen gün getirdiği yeni özellikler ve güncellemeler ile kullanıcılarına rahat mesajlaşma imkanı sunuyor. Son güncellemesinde sadece Android kullanıcılarını kapsayan yeni özelliğini duyurdu.

Whatsapp Android Kullanıcılarına Yeni Özelliğini Sundu

Whatsapp uygulaması, güncelleme ile birlikte gelecek yeni özelliğini kullanıcıları ile paylaştı. Kullanıcı odaklı geliştirdiği yeniliklerle adından sıkça söz ettiren uygulama, son olarak beta güncellemesi ile dosya gönderme menüsünde değişikliğe gidecek. Bu sayede dosya göndermek kullanıcılar için oldukça kolay ve daha güvenli olacak.

Android kullanıcıları yeni özellik ile paylaştığınız video, fotoğraf  ya da PDF dosya formatında gönderilen dosyaları artık ön izleme yolu ile görebilecekler. Daha önce belge içeriklerinde ön izleme özelliği olmazken yeni güncellemede bu özellik devreye girecek. Şimdilik sadece Andoid kullanıcıları için getirilecek yeni özellik henüz test aşamasında.