Whatsapp Kullananlar Dikkat! Açıklama Yapıldı

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp yeni bir duyuruda bulundu. Whatsapp yeni özelliğini paylaştı. Whatsapp uygulamasından yeni bir açıklama daha geldi. Kullanıcıların merakla beklediği özellik sonunda gerçekleşiyor. Instagram ve Facebook’ta kullanılan özellik sonunda Whatsapp uygulamasına da gelecek.

Mesajlara Sadece Tepkiyle Yanıt Verilebilecek

Whatsapp, kullanıcılarına sunduğu sen son özelliğinde artık mesajlara cevap vermeden tepki vermek mümkün olabilecek. Anroid kullanıcıları Beta versiyonunu devreye sokan Whatsaap uygulamasında kullanıcılar mesajlara tepki verebilecek. Dileyen kullanıcılar Artık mesaja yanıt vermeden yalnızca tepki verilebilecek. Whatsapp yeni özelliğin herkese ne zaman açılacağına dair açıklama yapmasa da kullanıcılar yeni özelliği merakla bekliyor.

Son Görülme Kişiye Göre Değişebilecek

Whatsapp sık sık yeni özelliklerini ve gerçekleştirdikleri güncellemeleri duyurmaya devam ediyor. Whatsaap uygulaması en son geçtiğimiz günlerde geliştirdiği bir özelliği daha duyurmuştu. Whatsapp kullanıcılarına sunduğu yeni özellikte, artık dileyen kullanıcıların son görülmelerini kişilere göre düzenleyebileceğini açıklamış,  “Herkes”, “Hiç kimse” ve “Kişilerim” özelliğinin şirket tarafından yeni alınan karar doğrultusunda artık “Kişilerim Hariç..” özelliğinin de devreye girdiğini duyurmuştu.

Exit mobile version