Whatsapp Kullananlar Dikkat! Yeni Özelllik Tanıtıldı

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp yeni bir duyuruda bulundu. Whatsapp yeni özelliğini paylaştı. Whatsapp uygulamasından yeni bir açıklama daha geldi. Kullanıcıların merakla beklediği özellik sonunda gerçekleşiyor. Kaybolan mesajlar özelliği kalıcı hale gelecek.

Kaybolan Mesaj Özelliği Kalıcı Olacak

Dünyada en çok tercih edile mesajlaşma uygulaması Whatsapp uygulaması, sık sık güncellediği yeni özellikleri ile gündeme geliyor. Whatsapp, kullanıcılarına sunduğu yeni özellikte kaybolan mesajlar özelliği kalıcı hale gelecek. Uygulama kaybolan mesaj özelliğini deneme amaçlı yürürlüğe almıştı. Şimdi ise o uygulama son güncelleme ile kalıcı hale gelecek.

Milyarlarca kullanıcının tercih ettiği dünyanın en ünlü mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp son olarak deneme amacı ile getirdiği kaybolan mesajlar özelliğini kalıcı hale getirmeyi hedefliyor. Gerçekleştirilen son güncelleme ile tek bir yerden bütün mesajlaşmayı belirli bir sürenin ardından sildirmek mümkün olacak. Ayrıca Whatsappta olan 7 gün kuralı da değişecek. Geçen sene başlayan uygulamada mesajlar 7 gün sonra kayboluyordu. Artık mesajların ne zaman kaybolacağına dair süreyi siz belirleyeceksiniz. WhatsApp halen bu konuda Signal’in gerisinde. Signal birçok seçenek sunarken WhatsApp 24 saat, 7 gün ve 90 gün seçeneklerini getirdi

Exit mobile version