GündemTeknoloji

Whatsapp Kullanıcılarına Açıklama Yapıldı: Artık Değişecek

Dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp yeni özelliğini kullanıcıları ile paylaştı. Uygulama her geçen gün getirdiği yeni özellikler ve güncellemeler ile kullanıcılarına rahat mesajlaşma imkanı sunuyor. Son güncellemesinde menüsünde radikal değişikliğe gidecek Whatsapp, dosya gönderme menüsünü tamamen değiştirecek.

Whatsapp uygulaması, güncelleme ile birlikte gelecek yeni özelliğini kullanıcıları ile paylaştı. Kullanıcı odaklı geliştirdiği yeniliklerle adından sıkça söz ettiren uygulama, son olarak beta güncellemesi ile dosya gönderme menüsünde değişikliğe gidecek. Bu sayede dosya göndermek kullanıcılar için oldukça kolay olacak.

Fotoğraf ve Video Göndermede Yeni Dönem

Güncellenmemiş versiyonda video ya da fotoğraf göndermek için sohbet bölümünde bulunan ataç simgesine tıklayarak aradığınız video ve fotoğrafı dakikalarca arayarak gönderme dönemi son bulacak. Aynı şekilde sohbet bölümünde bulunan kamera bölümünden sadece o anlık fotoğraf ve video gönderebildiğiniz özellik artık değişecek.

Hem Android Hem Iphone Kullanıcıları Yararlanacak

Ancak son gelen beta güncellemesi ile sohbet bölümünde bulunan kamera ikonunu kaydırdığınızda hem galeri sekmelerini hem de son kullanılan görüntü ve videoları görebilecek artık ataç simgesine tıklayarak tek tek aramakla zaman kaybetmeyeceksiniz. Küçük olsa da oldukça kullanışlı olan yeni özellik ile tek tıkla galerinizde bulunan tüm görüntü ve videolara ulaşmanız çok kolay olacak. Son olarak uygulamanın bu özelliği Android Iphone kullanıcısı olarak ayırmadan herkese sunacağı bilgisi verildi.