Whatsapp Kullanıcılarına Flaş Yenilik! Bu Özellik İçin Artık Telefona Gerek Olmayacak!

Dünya çapında milyonlarca vatandaş tarafından severek kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni özellikleri için kolları sıvadı. Her gün kullanıcısını heyecanlandırmaya devam eden Whatsapp, bugün yaptığı bir açıklamaya göre Whatsapp Web kullanıcılarına daha rahat kullanmalarını sağlayacak bir özellik getirdi. İşte Whatsapp Web kullanıcılarını sevindiren o özelliğin detayları…

Whatsapp Web Artık Telefonsuz Kullanılabilecek!

Whatsapp, yeni bir özellik sunarak bilgisayar üzerinden Whatsapp’a bağlanmayı sağlayan Whatsapp Web özelliğini piyasaya sürmüştü. Bu özellik sadece telefonun internete bağlı olduğu durumlarda geçerli oluyordu ve sınırlı bir kullanım sunuyordu.

Yeni değişimle birlikte bu sınırlı alan da ortadan kaldırıldı. Yeni gelen özelliğe göre Whatsapp Web ve Masaüstü sürümlerinde artık telefondan bağımsız olarak Whatsapp kullanabileceksiniz. Bu sürümleri kullandığınız sırada bir yanda telefonunuz sürekli olarak internete bağlı olmak zorunda oluyordu. Ancak artık böyle bir zorunluluk söz konusu değil. Bilgisayar üzerinden sisteme giriş yapanlar, yeni bir özellik ile karşılaştı ve telefon olmadan uygulamayı kullanma imkanı sundu. Nitekim gerçekten de tüm adımları takip ettikten sonra artık telefona ihtiyaç duymuyorsunuz. Üstelik telefonunuzda internet olmasa bile masaüstü sürümlerden de arama gerçekleştirebileceksiniz.

WHATSAPP WEB’İ NASIL BAĞIMSIZ KULLANABİLİRİM?

Cep telefonunuzdan Whatsapp uygulamasına giriş yapın. Ardından sağ üst köşede aüç nokta simgesine tıklayın ve “Bağlı Cihazlar”ı seçin. Sonrasında “Çoklu cihaz beta programı” butonuna basarak katılım sağlayın. Ardından Whatsapp Web’i açın ve telefon üzerindeki uygulamadan “Cihaz Bağla” butonuna basıp QR kodunu okutun. Whatsapp’ı bu yöntemle artık rahatlıkla telefonsuz kullanabilirsiniz.

Exit mobile version