WhatsApp uygulamasında yeni renkler: İşte yeni hali

Whatsapp arık ios uygulamasında ana temaların renkleriyle oynanmasına izin verecek. Bu şekilde whatsapp uygulaması daha kişiselleştirilerek özgün hale getirilebilecek. Whatsapp basit ara yüzü ve kolay kullanımıyla artık her kullanıcıya hitap etmeyi başaracak. İşte yeni hali…

Yapılan araştırmalara göre her insan kendine özel olan alanı güzelleştirmek ya da kendine ait olmasını farklı olmasını ister. Bu sebeple Whatsapp platformu İOS sürümü üzerine uygulamış olduğu yeni değişikliklerle beraber kullanıcılarına daha fazla özelleştirme seçenekleri sunmaktadır. İOS açısından whatsapp beta uygulaması üzerinde artık ana tema renklerini değiştirmekte mümkün.

WhatsApp İOS uygulamasında ana temayı özgünleştirmek mümkün olacak

Whatsapp uygulamasının görünümünün özgün olarak kullanılmasına yani kişiselleştirilmesine olanak tanımak açısından daha fazla seçenek oluşturmak açısından çalışmalar yapılmaktadır. Platformun son beta güncellemesi ile beraber yeni tema özelleştirme özelliği bulunduğu ortaya çıkmıştır. Bu durum kullanıcıların whatsapp uygulamasının tema renginin değiştirebilmesine ve bu şekilde özgünlük kazandırılmasına izin verecektir.

Şu an Whatsapp kullanıcı arayüzünde yeşil ve yeşilin tonları tercih edilmekteydi. Yeni geliştirilen sürümle beraber Beta test kullanıcıları artık simge ve rozet gibi ögeleri değiştirmek açısından renk paleti üzerinden seçim yapma hakkına sahip olacak. Yeni temaların özelleştirilmesi yeşil dışında mavi, pembe ve beyaz gibi farklı renk seçeneklerinin seçilmesine olanak oluşturmaktadır. Artık en sevdiğiniz renk whatsapp üzerinde tema olarak kullanılabilecek.

WhatsApp uygulamasından Android sürümü kullanıcılarını üzecek değişiklik!

Popüler mesajlaşma platformu olan Whatsapp uygulaması android kullanıcıların yedekleme yapılması açısından Google drive alanını kullanacak. Şirket ilk olarak geçen ay yedeklemelerin drive alanına taşınacağı ifadesinde bulunmuştu.

Bu özellik uygulamanın ana temasına ek olarak mesaj balonlarının da renklerinin özelleştirilmesi açısından da kullanılmaktadır. Bu durumda tamamen özelleştirilmiş olan temaların da oluşturulması mümkün hale gelmektedir.

Tema özelleştirme hala geliştirilme aşamasında yer alıyor. Beta test kullanıcılarına sunulmuş durumdadır. Ancak kişiselleştirme seçeneklerinin Android ve İOS üzerinde olan kararlı sürümlerinde ne zaman kullanıcılarına sunulacağı belli değil. Peki whatsapp uygulaması üzerinde yapılan bu değişiklik konusunda kullanıcılar neler düşünüyor?

Exit mobile version