Whatsapp Yeni Özelliğini Duyurdu! Artık O Mesajları…

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp yeni bir duyuruda bulundu. Whatsapp yeni özelliğini paylaştı. Beta 2.21.20.1 güncellemesi gerçekleştirilen Whatsapp’ta yapılan güncellemede kişiler gelen mesajları Whatsapp’a şikayet edebilecek.

Yeni Özellik İle Kişiler Rahatsız Oldukları Mesajları Şikayet Edebilecek

Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle birlikte en çok kullandığımız iletişim mecrası mesajlaşma uygulamaları oldu. Bunlardan en ünlüsü olan Whatsapp uygulaması, her geçen gün çıkarmış olduğu yeni özellik ve güncellemeleri ile mesajlaşma da hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Yeni çıkardığı özelliği açıkladığı, Whatsapp artık kişilerin mesajları şikayet edebileceğini duyurdu. Whatsapp beta güncellemeleri ile sunduğu bu özelliğin ne zaman kullanıcılara ulaşacağı şu an belirsizken alınan bilgilere göre özelliğinin çok yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Mesajlaşma uygulaması Whatsapp Android için yayınlanan WhatsApp Beta 2.21.20.1 güncellemesi ile yeni özelliğini kullanıcılara duyurdu. Yeni özellik ile kişiler aldıkları mesajları Whatsapp’a şikayet edebilecek. Mesaj şikayet etme özelliği Android beta sürümüne de geldi.

Nasıl Kullanılacak?

Kullanıcılar WhatsApp’ın mesaj raporlama özelliğinde spam içerikli veya rahatsız eden bir mesajın üzerine basılı tutarak, “Bildir” seçeneğine tıklayıp mesajları WhatsApp’a şikayet edilebilecek.

Exit mobile version