WhatsApp yönetiminden hayat kurtaran yenilikler! O özellik artık devre dışı! Sadece istediğiniz kişiye…

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, hali hazırda kullanılan teknolojik ürünlerin içerikleri ve kullanım amaçları da değişmeye başladı. Bu kapsamda en büyük değişikliğe maruz kalan cihazlardan birisi de telefonlar oldu.

Önceden sadece “alo” demek ya da mesaj atmak için kullanılan telefonlar, müzik dinlenilmesini sağladıklarında “lüks” olarak nitelendirilirlerdi. Ancak son yıllarda gelişen teknoloji, telefonların bambaşka araçlar olarak da kullanılmalarına imkan tanıdır. Bir “alo” demenin oldukça ötesine geçen telefonlar “akıllı cihaz” olarak anılmaya başlandı.

Bankacılık işlemleri, eğitim başlıkları, iş sorumlulukları ve daha pek çok alanda rahatlık ile kullanılabilen ve gündelik hayatın idame ettirilmesinde oldukça büyük bir öneme sahip olan akıllı cihazlar, sosyal medya uygulamalarının da popülerleşmesini sağladı.

Instagram, Twitter, WhatsApp gibi sosyal platformların giderek geniş kitlelere hitap etmeye başlamaları, dünyanın bir ucundan bir ucuna iletişim kurulabilmesini resmen saniyelere indirdi. Bu yönü ile oldukça önemli bir gelişmeye imza atan sosyal medya uygulamaları, “görüşememe” gibi bir kavramın da ortadan kalkmasını sağladı.

İnsanların birbirleri ile haberleşmesini sağlayan başlıca uygulamalardan birisi olan WhatsApp, son dönemlerde yapılan çalışmalar ile birçok yenilik ile kullanıcılarının hizmetlerine sunuldu. Firma yönetimi, WhatsApp uygulaması için 3 yeni özelliğin daha devreye girdiğini duyurarak, yeni özellikleri tanıttı.

ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİNİ KONTROL ETME!

Meta şirketi tarafından yapılan açıklamalara göre WhatsApp’a gelen yeni özellik ile birlikte kullanıcılar artık kimlere istiyor ise onlara çevrimiçi görünebilecek, listelerinde yer alan diğer kişilerden durumlarını gizleyebilecek.

GRUPLARDAN HABERSİZ ÇIKILABİLECEK!

WhatsApp’ın ikinci yeni özelliğine göre WhatsApp gruplarında bulunan katılımcılar, diğer katılımcılara herhangi bir bildirim gitmeden, gruplardan çıkabilecek.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINAMAYACAK!

Bir kerelik görüntülenmeye izin verilen gönderilerin ekran görüntüleri artık alınamayacak.

Exit mobile version