World kart kullanıcıları dikkat: 100 TL tanımlanacak!

Ekonomi piyasalarının kötü gidişatından ötürü vatandaşların bütçelerine destek olmak isteyen bankalar, hemen hemen her gün farklı bir kategori altında farklı içerikli kampanyalar düzenlemeye devam ediyorlar. Son olarak Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan yeni kampanya haberi ile birlikte, vatandaşlara ilgili şartları sağlamaları durumunda 100 TL’ye varan para puan hediyesinin verileceği bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

World Alışveriş Kampanyası 2022

Artan ürün fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer alan Yapı Kredi Bankası, World kart kullanıcıları için yeni bir alışveriş kampanyası düzenlediğini duyurdu. Banka 31 Mayıs tarihine kadar kredi kartı aracılığı ile Chippin Market’ten yapılacak olan 250 TL ve üzeri tutarlı alışverişlere 25 TL Chippin ve 25 TL Worldpuan, 500 TL ve üzeri tutarlı alışverişlere ise 50 TL Chippin ve 50 TL Worldpuan hediyesinin verileceği bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

World Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası’nın World kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasından, yalnızca bireysel kredi kartı kullanıcıları yararlanabilmektedir. Ticari kartlar ve banka kartları kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir. Ayrıca kampanyadan para puan kazanabilmek için alışverişlerin taksitli değil, peşin olarak ödenmesi gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası alışveriş kampanyası kapsamında kazanılan para puanları 7 Haziran tarihinde, harcamaların yapıldığı kartlara tanımlamaktadır. Para puanların kullanımı için tanınan süre bir aydır. 8 Temmuz tarihine kadar kullanılmayan para puanlar, hesaplardan geri alınır.

World Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapı Kredi Bankası’nın World kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasından fayda sağlanması için mutlaka katılım başvurusunun yapılması gerekmektedir. Söz konusu katılım başvurusu ise World Mobil uygulamasında yer alan “kampanyalar” kısmı aracılığı ile yapılmaktadır.

Exit mobile version