World kartı olanlara duyuruldu: Yıl sonuna kadar yapacağınız tüm elektronik ve teknolojik ürün harcamalarına 12 ay taksit fırsatı sunulacak!

Yapı Kredi Bankası, yeni bir iş birliği çerçevesinde kaçırılmayacak fırsatların bulunduğu yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Yıl sonuna kadar geçerliliği bulunan kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası Yeni İş Birliğini Açıkladı!

Sene başından bu yana pek çok farklı sektörde kampanya düzenleyen ve bu kapsamda da ilgili sektörlerin temsilcileri ile iş birlikleri gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası, temmuz ayı itibari ile düzenlediği yeni kampanyası için yeni bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen mağazalarından birisi olan Media Markt ile anlaşmaya vardığını bildiren banka, ilgili iş birliği çerçevesinde düzenlenen yeni kampanyanın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi kanalları aracılığı ile duyurulmuş olan yeni iş birliği çerçevesinde, 31 Aralık 2022 tarihine kadar Media Markt mağazalarından World kartlar aracılığı ile gerçekleştirilecek olan harcamalara, 12 ay taksitlendirme fırsatının sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası- Media Markt Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası’nın Media Markt ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde düzenlenen ve 12 ay taksit imkânı sunan yeni kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Banka, yalnızca bireysel World kart kullanıcılarının başvurularına açık olan yeni kampanya kapsamında bazı yasal kısıtlamaların ortaya çıktığını ve kısıtlamalar çerçevesinde aşağıda belirtilmiş olan harcamalar için 12 ay taksit yapılamayacağını belirtti. Söz konusu yasal kısıtlamaya takılan harcamalar ve ilgili harcamalar için uygulanabilecek azami taksit sayıları şu şekilde belirlendi:

Yapı Kredi Bankası- Media Markt Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Yapı Kredi Bankası’nın Media Markt ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde düzenlenen ve 12 ay taksit imkânı sunan yeni kampanya için bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Alışverişlerin Media Markt’ın online mağazasından yapılması yeterlidir.

Exit mobile version