Worldcard’ın aldıkça kazandıran kampanyası başladı: hem alışveriş yapacak hem de 100 TL kazanacaksınız! İşte kampanya şartları…

Harcamalara kazandıran kampanyaları ile destek olmaya devam eden Worldcard, yeni bir kampanyanın startını eylül ayı itibariyle verdi. Eylül ayı boyunca giyim ve kozmetik sektöründeki harcamalara TL değerinde hediyeler verecek olan Worldcard, 100 TL’ye varan hediyeler kazanmak için şartlarını açıkladı.

WORLDCARD’IN YENİ KAMPANYASI 100 TL HEDİYE VERİYOR

Yeni kampanyası kapsamında açıklama gerçekleştiren Worldcard, 1 Eylül 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında giyim ve kozmetik sektöründe ilk 250 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 250 TL ve üzeri alışverişe 20 TL olmak üzere, toplamda 100 TL Worldpuan hediye edeceğini açıkladı. Kampanya kapsamında alışverişlerin giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat ve kozmetik sektörlerindeki Yapı Kredi World üye işyerlerinden yapılması gerektiğini duyuran Worldcard, harcama yapmadan önce kampanyaya World Mobil uygulamasından ya da SMS aracılığıyla katılım sağlanabileceğini duyurdu.

KAMPANYAYA DAHİL OLACAK WORLDCARD’LAR BELLİ

Kampanyaya dahil olacak Wordcard’lara ilişkin de bir açıklama gerçekleştiren şirket Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’ların kampanyaya dahil olduğunu bildirirken; Anadolubank Worldcard’ların kampanyadan yararlanamayacağını açıkladı. Harcamaların kampanya kapsamında sayılabilmesi için Yapı Kredi World üye işyerlerinden alışverişlerin yapılmasını şart koşan Worldcard; nakit çekim, iade ve puan kullanımı işlemlerinin kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini belirtirken, peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar ile mail order işlemlerinin kampanya kapsamında değerlendirileceğini bildirdi. Öte yandan dijital kartla yapılan harcamaları kampanya tutarı kapsamında değerlendiren Worldcard, aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilkinin kampanyaya dahil olacağını duyurdu.

SMS İLE KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN ŞARTLAR BANKADAN BANKAYA DEĞİŞİYOR

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’ların 4 Ekim 2022 tarihine kadar müşteri hesabına aktarılacağını belirten Worldcard, puanların son kullanım tarihini 4 Kasım 2022 olarak açıkladı. Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için ‘GIYIM’ yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454’e mesaj göndermesi gerekiyorken; Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için ‘GIYIM’ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, ‘AL’ yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerektiği duyuruldu. Öte yandan Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya SMS ile katılımı için ise, ‘GIYIM’ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kartın son 6 hanesini 6635’e kısa mesaj ile göndermelerinin yeterli olduğu öğrenildi.

Exit mobile version