Xiaomi marka telefonu olanlar: Bu modellere…

Türkiye’de de birçok kişi Xiaomi marka cep telefonu kullanıyor. Bu nedenle şirketin yaptığı açıklamalar vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Son olarak Xiaomi bazı modellerden desteğini çekeceğini açıkladı.

Teknoloji dünyasında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Karar’ın haberine göre, Xiaomi bazı telefon modellerinde satış sonrası hizmet ve desteğini tamamen kesecek.
Bakım ve satış sonrası servis almayacak telefon modelleri açıklandı:

Mi Max 3 (5G)
Xiaomi Mi Discovery Edition (şeffaf)
Mi 8 Screen Fingerprint
Xiaomi Mi Mix 3 (5G)
Xiaomi Mi Play
Xiaomi Redmi S2
Xiaomi Redmi 6 Pro

İndirim duyurusu

Öte yandan bazı Xiaomi telefonlarda indirim uygulandı . Kampanya 31 Temmuz 2022 günü saat 23:59’a kadar geçerli olacak. Türkiye sınırları içerisinde ve Mi.com/tr’den yapılan satın alımlar için geçerli kampanya ürünlerinin fiyatları da şöyle açıklandı:

Kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu bildirildi.

Kampanya genel bilgiler:

Bu kampanya, DORA İLETİŞİM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (bundan sonra “Firma” ve/veya “Organizatör” olarak anılacaktır) tarafından organize edilmekte ve yürütülmektedir.

Kampanya koşul ve hükümleri ile ilgili sorularınız için 0 800 621 22 26 numaralı hattımızdan https://www.mi.com/tr (bundan sonra “Mi.com/tr” olarak anılacaktır.) üzerinde ilan edilen çalışma saatlerinde iletişime geçebilirsiniz.

Kampanyaya katılım, münhasıran aşağıda yer alan hüküm ve koşulların yanı sıra Mi.com/tr adresinde belirtilmiş genel hüküm ve koşullara tabidir.

Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Firma, fiyatlar ve sunulan ürün ve hizmetler üzerinde değişiklik yapma hakkını her zaman saklı tutar.

Exit mobile version