Yağmur Atacan sessizliğini bozdu; Pınar Altuğ’un bikinili pozları ile yaş farkını gündem yapanlara seslendi: “Hangi yıllar len bu yıllar!”

Yayınlandığı dönem ekranların fenomen yapımlarından biri olan Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i olarak hafızalara kazınan Pınar Altuğ ve Doktorlar dizisinin Hasan’ı olarak hafızalara kazınan Yağmur Atacan’dan aralarındaki yaş farkını konuşanlara yeni bir gönderme geldi.

14 YILDIR EVLİLER

Aralarında 9 yaş fark olması nedeniyle evlendikleri günden bugüne acımasız eleştirilere maruz akalan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, haklarında konuşanları haksız çıkardı. Tam 14 yıldır mutlu bir aileleri olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çift, 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde 14 yıldan sonra bile yaş farkının gündeme getirilmesine sitem eden Pınar Altuğ’un ardından Yağmur Atacan da yaş farkını gündeme getirenlere bir gönderme yaptı.

YAĞMUR ATACAN, YAŞ FARKINI HALA GÜNDEM YAPANLARI TİYE ALDI

Şimdilerde ailecek tatil yapan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinden bir paylaşım geldi. Pınar Altuğ’un yaşlanmamasıyla manşet olduğu bikinili bir fotoğrafının yer aldığı haberi Yağmur Atacan’a gösterirken çekilen fotoğrafı paylaşan 30 yaşındaki Yağmur Atacan, 47 yaşındaki eşinin genç kalmasını anlatan haberin üzerine; “Her sene ‘Yıllara meydan okuyor.’ Hangi yıllar len bu yıllar, daha fazla direnemiyorum ben yaşlanacağım” notunu düştü. Hem eşini öven hem de aralarındaki yaş farkını hala gönderme yapanları tiye alan Yağmur Atacan, paylaşımı ile takipçilerini de güldürdü.

YAŞ FARKINI GÜNDEME GETİRENLERE DAHA ÖNCE DE CEVAP VERMİŞLERDİ

Öte yandan yaş farkı ile sıkça gündeme gelen Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çifti, bu farklı sürekli olarak gündeme getirenlere daha önce de yanıt vermişti. Aşklarının göstermelik olduğuna dikkat çeken çift; “Bu aşk birilerine gösteri olsun ya da birilerine bir şeyi kanıtlama kafasıyla başlamadı. Birbirimizi tanıdık, beraber vakit geçirmekten keyif aldık, o arada birbirimizi sevdik aşık olduk, evlenip bir aile kurma kararı aldık. Buralara kadar geldik” ifadelerini kullanmıştı.

Exit mobile version