Magazin

Yakınlarını 100 milyon dolandırdığı iddia edilen fenomenin menajerinden açıklama

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu’nun, “Var Böyle Tipler” adıyla bilinen hesapları üzerinden birçok kişiyi toplamda 100 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

Bu olayın ardından Kıvanç Talu’nun profilinde menajeri olarak gösterilen Funda Şebnem Oskan bir açıklama yaptı.

“İlgim yoktur”

“Pazartesinden beri haber alınamayan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tarafından dolandırıldığını öne süren bazı kişiler, ses kayıtları yayınlayarak bu iddialarda bulundu. Ancak, Kıvanç Talu’nun hesaplarını kapattığı bir dönemde, menajeri olarak gösterdiğim adımdan bağımsız olarak, bu durumla ilgili resmi bir açıklama yapma gereği duydum.

Öncelikle belirtmek isterim ki, Kıvanç Talu ile yaptığımız iş ilişkisi sadece bir sinema filmi sözleşmesini kapsamaktadır. Bugüne kadar bu projenin dışında herhangi bir iş birliğimiz bulunmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. Haberlerin aksine, Kıvanç Talu’nun işlerini yürütmek gibi bir rol veya sorumluluğum bulunmamaktadır.

Bu olayın detayları ve yasal süreçlerin nasıl ilerleyeceği hakkında kesin bir bilgi veremem, çünkü bu konuyla ilgili resmi açıklamalar henüz yapılmamıştır. Ancak, işbirliği yaptığımız projenin dışında Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun yaşadığı herhangi bir olaydan sorumlu değilim. Bu konuda daha fazla bilgi ve açıklama yetkililere aittir.”