Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz sessizliğini bozdu: Hem filmi çıkıyor hem de dizi çekimleri başlıyor! Hayranları mest oldu!

Not Defteri, Çilek Kokusu, Hayat Sevince Güzel, Kırlangıç Fırtınası, Oğul, Payitaht Abdulhamid ve son olarak da Korkuyorum Baba projeleri ile ekranlarda boy gösteren yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz, uzun süren sessizliğini iki yeni proje ile bozmaya hazırlanıyor. En son 2019 yılında ekranlarda gördüğümüz Duymaz hem film hem de dizi projesi ile hayranlarına büyük bir sürpriz yapma hazırlığı içinde.

Filminin Afişi Yayınlandı!

Çekimleri geçen yıl, 4 haftada Kıbrıs’ta tamamlanan Masal isimli film ile beyaz perdeye konuk olmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz, hayranlarını yeni projesi ile heyecanlandırdı. Nerede ise bir yıl önce çekimleri tamamlanan Masal isimli filmin tanıtım afişi, nihayet yayınlandı. Kadın partneri canlandıracak olan ismin ise Kahraman Babam isimli dizi ile ekranlarda boy göstermiş olan Nilay Deniz olduğu öğrenildi.

Yönetmenliğini Nilay İslamoğlu, yapımcılığını ise Nilay Gürsoy’un üstlenmiş olduğu Masal filmi, romantik bir aşk filmi olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Yeni Dizi Temmuz Ayında!

Uzun süredir bir dizi projesinde yer almayan Ekin Mert Daymaz, bu sessizliğini temmuz ayında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Seni Kalbime Sakladım isimli dizi ile bozacak. Dizinin detaylarına ilişkin henüz bir bilgi olmasa da dizinin trajik bir aşk hikayesini konu alması bekleniyor.

Partneri Belli Oldu!

Ekin Mert Daymaz’a Seni Kalbime Sakladım isimli yeni projesinde, Yasak Elma dizisi ile popülerliğine popülerlik katmış olan Sevda Erginci eşlik edecek. İki ismin de geniş bir hayran kitlesine sahip oldukları bilinirken, yeni dizinin reytinglerinin ne durumda olacağı şimdiden merak konusu oldu. İkilinin yeni projesini öğrenen hayranları, sosyal medya hesaplarından destek vermeye başladılar bile.

Exit mobile version