Magazin

Yakışıklı oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, gönlünü Kanal D’nin güzel spikeri Merve Dinçkol’a kaptırdı! Merve Dinçkol kimdir, kaç yaşında?

Yıllar önce Tv8 kanalında yayınlanan “O Ses Türkiye” isimli müzik yarışmasına katılan ve hem sesi hem de yakışıklılığı ile büyük ilgi gören Feyyaz Şerifoğlu, yarışmada bir süre ilerledikten sonra finale gelemeden elendi. Aynı zamanda Süperstar Ajda Pekkan’ın da vokalistliğini yapan Feyyaz Şerifoğlu, müzik piyasasına yavaş yavaş adım atmaya başladı.

Mütevazi tavırları ile dikkat çeken ve hovarda görünüşüne rağmen gece hayatında çok gözükmeyerek hakkında sansasyonel haberlerin çıkmasına engel olan Feyyaz Şerifoğlu, bu yönü ile de birçok kişi tarafından takdir edildi.

İlk single çalışmasını çıkardıktan sonra hayran kitlesini genişletmeyi başaran Feyyaz Şerifoğlu, duruşu ve yakışıklılığı ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Önce Tv8 ekranlarında yayınlanan ve Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından ekranlara uyarlanan “Kırmızı Oda” isimli dizide Burcu Biricik ile rol alan sonrasında da yine Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından Kanal D ekranlarına uyarlanan “Camdaki Kız” isimli dizide yine Burcu Biricik ile boy gösteren Şerifoğlu, böylelikle oyunculuğa da yeteneği olduğunu gösterdi.

Şu sıralar rol aldığı projenin sezon arasında olmasından ötürü kendisini dinlenmeye çeken Şerifoğlu, aşk hayatı ile konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Kanal D’nin sevilen spikeri Merve Dinçkol ile ilişki yaşadığını duyuran Feyyaz Şerifoğlu, dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.

INSTAGRAM PAYLAŞIMI İLE AŞKINI İTİRAF ETTİ!

Merve Dinçkol, geçtiğimiz günlerde doğum günü olan Feyyaz Şerifoğlu ile yeni bir paylaşım yaptı. Dinçkol paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Varlığınla tüm kalbime dokunan benzersiz bir ruhsun sen. İyi ki varsın. Mutlu yılların olsun. Seni seviyorum.”

“BEN DAHA ÇOK!”

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisinin yaptığı paylaşıma “ben daha çok” yorumu ile karşılık vererek o da aşkını milyonlara göstermiş oldu.

MERVE DİNÇKOL KİMDİR?

1986 İstanbul Kadıköy doğumlu olan Merve Dinçkol, Beykent Üniversitesi Radyo ve Televizyon mezunudur. Stajını Lig TV’de yaptıktan sonra profesyonel iş hayatına Ulusal Kanal’da başlamıştır. Şu sıralar Kanal D’nin hafta sonu bültenlerini sunmaktadır.