Yaklaşan yaz aylarına Bonus desteği: Seyahat harcaması yapacak olan müşterilere, 150 TL indirim sağlanacak!

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte müşteri sayısını arttırmak ve dolayısı ile çeşitli kategoriler altında hem mevcut müşterilerine hem de yeni müşterilerine destek olmak isteyen kamu bankaları ve özel bankalar, yeni kampanyalarını duyurmaya başladılar. Bu kapsamda yeni dönem kampanyalarından birini duyuran Garanti BBVA, yaklaşan yaz ayları için ulaşım kampanyası geliştirdiğini bildirdi.

Garanti BBVA’nın Bonus özellikli ürünlere sahip olan müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu seyahat kampanyasının detayları belli oldu. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerinin, kampanya kapsamında 150 TL’ye kadar indirimden yararlanabileceğini bildirdi.

Garanti BBVA Seyahat Kampanyası 2022

Hizmet kapsamını her geçen gün genişletmeye devam eden özel bankalardan biri olarak karşımıza çıkan Garanti BBVA, yeni dönem kampanyalarından birini ilan etti. Bankanın Bonus özellikli ürünlerinden birini kullanan müşterileri için geliştirmiş olduğu yeni seyahat kampanyasının detayları belli oldu.

Yaklaşan yaz ayları için tatil planı yapan Garanti BBVA müşterilerini kapsayan yeni seyahat kampanyasına göre 2 bin TL ve üzeri tutarlarda ki tatil harcamalarını Bonus özellikli kartlarından tahsil eden bireysel ve ticari müşterilere, 150 TL indirim sağlanacağı bilgisi kaydedildi. Banka, Bonus ticari karta sahip olan müşterilere ek olarak 20 TL daha indirim sağlanacağını duyurdu.

Garanti BBVA Seyahat Kampanyasının Detayları

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan seyahat kampanyasının, uçak bileti harcamaları hariç diğer seyahat alışverişlerinde geçerli olduğu vurgulandı. Banka, ticari kartlara sahip olan tüzel kişilerin kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi. Ayrıca kampanya kapsamında kazanılan hediye paraların, tatilin iptal edilmesi durumunda geri alınacağı bilgisi de verildi.

Garanti BBVA Seyahat Kampanyası Başvurusu

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan seyahat kampanyasına, Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile katılım sağlanabilmektedir.

Exit mobile version