Yalı Çapkını 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 14. bölüm fragmanı! Yalı Çapkını 14. bölüm

Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı aldığı Yalı Çapkını dizisi başladığı günden bu yana tüm seyirciyi ekranlara kitliyor. Yalı Çapkını dizisinin 13. bölümü yürekleri ağıza getirirken 14. bölüm fragmanı ile ilgili vatandaşlar araştırmada bulundu. Yalı Çapkını 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 14. bölüm fragmanı, Yalı Çapkını 14. bölüm…

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Halis Ağa’nın Ferit’e tokat atması Ferit’in evden ayrılmasına neden olur. Yusuf’un Kazım’a olanları haber vermesi üzerine yalıya gelen Kazım, Seyran ve Suna’yı geri götürür. Pelin’e sığınan Ferit, gitmeye karar verdiğini söyleyince Pelin de onu durdurmak için Seyran’a haber verir.

YALI ÇAPKINI 14.BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YAYINLANMADI?

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı Star Tv’nin yeni dizisi Çöp Adam’ın özet bölümlerinin yayınlanmasının ardından yayınlanmıştır. Yalı Çapkını 14.bölüm fragmanının Çöp Adam dizisinden sonra yayınlanması beklenmektedir.

Exit mobile version