Yangın Faciası Bitmiyor Muğla Fethiye’de Orman Yangını Başladı

Türkiye’de orman yangınları durmak bilmiyor. Kıyı şeridini ele alan yangınlar ile ekipler ve vatandaşlar var gücü ile mücadele ediyor. Geçtiğimiz günlerde Manavgat’ta dört farklı yerde başlayan yangının ardından birçok ilden peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Ciğerlerimizi yakan bir haber de Fethiye’den geldi.

Fethiye’de Ölüdeniz Mahallesi Ocakköy mevkiinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın rüzgârında etkisiyle şiddetini arttırdı.

Fethiye Belediye Başkanından Çağrı

Fethiye Fethiye’de Ölüdeniz Mahallesi Ocakköy mevkiinde çıkan yangına ekiplerin müdahaleyi devam ederken Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sosyal medya hesabı üzerinden Fethiyeli vatandaşlara seslendi Karaca,”Tüm Fethiyeli yurttaşlarımı ormanlık alanlarda nöbete davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Canımız Yanıyor Söndüreceğiz

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktada başlayan yangının yaraları henüz sarılmamışken Ülkemizin birçok şehrinden peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Birçok noktada aynı zamanlarda başlayan orman yangınları sonrası Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu savaşta başta orman kahramanlarımız, kamu kurumlarımız ve tüm halkımız; cansiperane, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz. Tüm Türkiye’nin duaları bizimle. Canımız yanıyor. Söndüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

Mücadele Devam Ediyor

Fethiye Fethiye’de Ölüdeniz Mahallesi Ocakköy mevkiinde çıkan yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışıyor.

O Anları Hayko Cepkin Paylaştı

Bir süredir Fethiye’de yaşayan Türk rock müziğinin önemli isimlerinden olan Hayko Cepkin yangın anlarını saniye saniye kaydetti.

Çektiğ videoları sosyal medya hesabı üzerinde,” Fethiye şu an. Hızlı bir şekilde büyüyormuş gibi gözüküyor alevler” açıklaması ile paylaştı.

Exit mobile version