Yapı kredi araba almak isteyen herkes için 31 Aralık’a kadar geçerli kampanyasını duyurdu!

Araba almak isteyen vatandaşlar indirim kampanyalarını ve kredi fırsatlarını araştırıyorlar. Yapı Kredi Bankası bu sene bitmeden araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara güzel haberi verdi. Banka resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile Jeep Renegade ve Compass modellerinde %7 indirim fırsatını duyurdu. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 31 Aralık’a kadar söz konusu koşulları sağlaması gerekiyor.

Yapı kredi araba almak isteyenleri sevindirecek bir duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada, Jeep Renegade ve Compass modellerinde %7 indirim yapılacağı bildirildi. Yapı kredi resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, “31 Aralık’a kadar Yapı Kredi Mobil’e giriş yapın, Jeep Renegade ve Compass modellerinde %7 indirim kazanın! Size özel tüm avantajlarımızı görmek için Yapı Kredi Mobil’e giriş yapmanız yeterli!” ifadelerini kullandı.

İndirim kodunuzu nasıl kullanacaksınız?

İndirim kodları Yapı Kredi Mobil’de yer alan “Kampanyalar” bölümüne yüklenecektir ve 31 Aralık 2020 tarihine kadar yüklü kalacaktır. Müşteriler kampanya kodlarını 31 Aralık 2020 tarihine kadar kullanabilecektir.
Kampanyadan yararlanmak için, indirim kodunun Jeep satış bayilerine gösterilmesi gerekmektedir.

Kampanya Koşulları:

31 Aralık 2020 tarihine kadar Yapı Kredi Yapı Kredi Mobil’e T.C Kimlik Numarası veya Kullanıcı Kodu ile giriş yapan müşterilerimiz, Jeep marka araçlarda %7 indirim kazanacaktır.

Kampanya kapsamında indirim uygulanacak araçlar: Renegade 1.0 120hp MT Sport Benzinli Düz Vites, Renegade 1.3 150hp DDCT Longitude Benzinli, Renegade 1.6 120hp DDCT Longitude Dizel, Renegade 1.6 120hp DDCT Limited Dizel, Compass 1.4 170hp Limited Executive AWD Benzinli AT, Compass 1.4 170hp S Limited AWD Benzinli AT, Yeni Compass 1.6 120hp MT FWD Longitude 4×2 Dizel Düz Vites, Yeni Compass 1.3 T4 150hp DCT FWD Longitude 4×2 Benzinli, Yeni Compass 1.3 T4 150hp DCT FWD Limited 4×2 Benzinli, Yeni Compass 1.3 T4 150hp DCT FWD S Limited 4×2 Benzinli

Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.
İndirim kodu kişiye özel olup, kampanyadan her müşteri sadece bir defa yararlanabilir.
Kampanya yalnızca Jeep marka araç satışı yapan Tofaş bayilerinde geçerlidir.
Kampanya diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
Kampanya Yapı Kredi Bireysel müşterileri için geçerlidir.
Yapı Kredi ve Tofaş kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Exit mobile version