Yapı Kredi Bankası 2021 yılı Emeklilik Paketi’ni duyurdu: Karşılıksız bin 750 TL veriliyor!

Yapı Kredi Bankası SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için Emeklilik Paketi’ni duyurdu. Banka 1 Nisan 2021 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında başvuruda bulunan emeklilere karşılıksız bin 750 TL veriyor. Ancak bankadan ödemeyi almanın bazı şartları bulunuyor.

Bankalar 2021 promosyon ödemeleri hakkında peş peşe duyurularda bulundular. Yapı Kredi Bankası emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emeklilere karşılıksız bin 750 TL ödeme yapacağını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 1 Nisan 2021 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında başvuruda bulunması gerekiyor.

Kampanya özellikleri

1 Nisan 2021 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 1.750 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1500 TL’ye kadarsa 1.200 TL, 1500 TL-2500 TL arasındaysa 1.500 TL, 2500 TL’nin üzerindeyse 1.750 TL nakit promosyon ödenir.

1.750 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon verilmez.

Nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Yapı Kredi Bankası emeklilik paketi avantajları

Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden ücretsiz havale

Emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almaya devam ettiğiniz sürece Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden gerçekleştireceğiniz tüm Havale’ler ücretsizdir.

Yapı Kredi ATM’lerinden 3.000 TL günlük para çekme limiti

Yapı Kredi’nin geniş ATM ağından, günde 3.000 TL para çekme limitinden faydalanın.

Medline acil sağlık hizmeti üyeliği

Doktorlu kara ambulansı ve telefonla tıbbi danışmanlık hizmetlerinden 1 yıl boyunca ücretsiz faydalanma

TL vadeli mevduatınıza 6 ay boyunca hoş geldin faizi

SGK maaşını Yapı Kredi’ye taşıyıp Bankamızdan ilk maaşını aldığı tarihten önceki 2 ay içerisinde vadeli mevduatı bulunmayan emekli müşterilerimiz kampanyadan faydalanabilmektedir.

Avantajlı faiz oranıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanımı

Ücretsiz Düzenli Ödeme avantajı

Exit mobile version