Yapı Kredi Bankası 3 yeni icralık gayrimenkul ihalesi düzenledi: Dükkan fiyatları 150 bin TL’ye düştü!

Yapı Kredi Bankası artan gayrimenkul fiyatlarına karşı uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Banka, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu 3 yeni ihale ile icralık gayrimenkulleri fiyat teklifine açtığını bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN VAN’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Van ilinin Özalp ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulan icralık gayrimenkulün, Ahmed Arif Sokak’ta bulunan bir dükkan olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 58 metrekare olarak açıklanan dükkanın tam ihale ile satışta olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, ihale başlangıç bedelini 150 bin TL olarak belirledi. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken tutar ise 7 bin 500 TL olarak açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN TRABZON’DA SATILIK TARLA İLANI!

Yapı Kredi Bankası yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Trabzon ilinin Tonya ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulan icralık gayrimenkulün, Kalınçam Köyü yolunda bulunan bir tarla olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 5 bin 854 metrekare olarak açıklanan tarlanın tam ihale ile satışta olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, ihale başlangıç bedelini 200 bin TL olarak belirledi. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken tutar ise 10 bin TL olarak açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN TRABZON’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında Trabzon ilinin Ortahisar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulan icralık gayrimenkulün, Çağlayan Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan bir dükkan olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 220 metrekare olarak açıklanan dükkanın tam ihale ile satışta olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, ihale başlangıç bedelini 350 bin TL olarak belirledi. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken tutar ise 17 bin 500 TL olarak açıklandı.

Exit mobile version