Ekonomi

Yapı Kredi Bankası Aydın ve Ankara’da satılık dükkan ilanlarını yayınladı: 94 metrekarelik dükkan 290 bin TL’den satışa çıktı!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak, ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası anlaşmada olduğu yasal ihale platformu Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Ankara ilinin Kahramankazan ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Gayrimenko platformu üzerinden satışa çıkarılan dükkanın asma katlı olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, söz konusu dükkanın toplam kullanım alanını 94 metrekare olarak açıkladı. Dükkan ihalesinin başlangıç bedeli 290 bin TL, hizmet bedeli ise 13 bin 688 TL olarak bildirildi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN AYDIN’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası anlaşmada olduğu yasal ihale platformu Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Aydın ilinin Nazilli ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Gayrimenko platformu üzerinden satışa çıkarılan icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, söz konusu dükkanın toplam kullanım alanını 195 metrekare olarak açıkladı. Dükkan ihalesinin başlangıç bedeli 535 bin TL, hizmet bedeli ise 25 bin 252 TL olarak bildirildi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN AYDIN’DA 265 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası anlaşmada olduğu yasal ihale platformu Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında da Aydın ilinin Nazilli ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Gayrimenko platformu üzerinden satışa çıkarılan icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, söz konusu dükkanın toplam kullanım alanını 265 metrekare olarak açıkladı. Dükkan ihalesinin başlangıç bedeli 615 bin TL, hizmet bedeli ise 29 bin 28 TL olarak bildirildi.