Ekonomi

Yapı Kredi Bankası duyurdu: 10 Nisan 2021 tarihine kadar 100 TL hediye veriliyor!

Bankalar müşterileri kendi şubelerine çekmek için çeşitli kampanya duyurularında bulunuyorlar. Son olarak Yapı Kredi Bankası otomatik ödeme talimatı veren müşterileri için 100 TL hediye fırsatını açıkladı. İşte Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan kampanya bilgilendirmesi…

Türkiye’de milyonlarca vatandaş bankacılık işlemlerinden faydalanıyorlar. Yapı Kredi Bankası müşterisi olanlar için ise flaş bir kampanya duyurusu yapıldı. Banka 11 Mart – 10 Nisan 2021 tarihleri arasında hesaptan veya kredi kartından verilecek , ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye edildiğini duyurdu.

Yapı Kredi tarafından yapılan kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.
11 Mart – 10 Nisan 2021 tarihleri arasında, müşterilerimizin bireysel vadesiz mevduat TL hesabından veya bireysel ya da World Business kredi kartından verecekleri; İlk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.