EkonomiGündem

Yapı Kredi Bankası duyurdu: 11 haneli TC kimlik numaranızla yapın! İndirim olacak

Yapı Kredi Bankası’ndan müşterilerini ilgilendiren bir açıklama geldi. Banka, indirim kampanyasına ilişkin bir duyuruda bulundu. Yapı Kredi Bankası’nın 100 TL indirim yapacağı kampanyanın tüm detayları belli oldu. Kampanyaya dahil olup, belirli şartları sağlayarak 100 TL indirimi kazanabileceksiniz.

100 TL İNDİRİM OLACAK

Yapı Kredi Bankası’ndan alınan bilgilere göre, yıl sonuna kadar Yapı Kredi Mobil’e giriş yaparak indirim kodunuzu alıp, Setur web sitesi ve mobil uygulamasından yapılacak 2.000 TL ve üzeri yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 100 TL indirim kazanılacak.

YAPI KREDİ BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI VE DETAYLARI;

31 Aralık 2023 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil’e T.C. Kimlik Numarası veya Kullanıcı Kodu ile giriş yaparak kampanyaya dahil olan müşterilerimiz, Setur Mobil uygulaması üzerinden yapılacak 2.000 TL ve üzeri tüm yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 100 TL indirim kazanacaktır.

İndirim kodları Yapı Kredi Mobil’de yer alan “Kampanyalar” bölümüne yüklenecektir ve 31 Aralık 2023 tarihine kadar yüklü kalacaktır.

Müşteriler kampanya kodlarını 31 Aralık 2023 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlar için kullanabileceklerdir.

Kampanya diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Kampanyadan yararlanmak için üye girişi ile rezervasyon yapılması gerekmektedir, üye girişi olmadan yapılacak rezervasyonlarda kampanyadan faydalanılamaz.

Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler, rezervasyon iptalleri, iade işlemleri ve World Business kartlar dahil değildir.

Yurt dışı bilet alımlarında 3 taksit imkanı bulunmaktadır.

Kampanya Yapı Kredi Bireysel müşterileri için geçerlidir.