Ekonomi

Yapı Kredi Bankası duyurdu: Akaryakıt alışverişlerinde geçerli 50 TL indirim!

2021 yılının son haftalarında döviz kurlarında yaşanan ani yükseliş ile birlikte akaryakıt fiyatlarına çok ciddi oranlarda zamlar uygulanmıştı. 2022 yılının gelmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarının düşeceğini düşünen vatandaşlar bir kötü sürpriz ile daha karşılaştı. Akaryakıt fiyatlarına indirim uygulanması beklenirken benzin, LPG ve motorin fiyatları bir kez daha zamlandı.

Arka arkaya gelen akaryakıt zamlarından sonra bankalar harekete geçirdi. Kendi politikaları doğrultusunda çeşitli akaryakıt kampanyaları düzenleyen bankaların arasına Yapı Kredi Bankası da katıldı. Banka yeni dönem ile birlikte geçerli olacak akaryakıt kampanyasını duyurdu.

Yapı Kredi ile Petrol Ofisi Anlaştı!

Artan akaryakıt fiyatları sonrasında akaryakıt firmaları da hızla müşteri kaybetmeye başladı. Akaryakıt fiyatlarının yüksekliğinden ötürü toplu taşıma araçlarına yönelen vatandaşlar, akaryakıt alımını oldukça azalttı. Bu durumun önüne geçerek müşteri sayısını tekrar arttırmak isteyen Petrol Ofisi, Yapı Kredi Bankası ile iş birliği yaptı. Buna göre hem banka hem de firmanın belirlediği kurallar çerçevesinde Petrol Ofisi noktalarından Yapı Kredi Bankası aracılığı ile akaryakıt alışverişi yapacak olan müşteriler için çeşitli kampanyalar geliştirildi.

Akaryakıt Alışverişi Yapanlara Toplamda 50 TL İndirim Uygulanacak!

Yapı Kredi Bankası ve Petrol Ofisi iş birliğinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyası, vatandaşlara resmen duyuruldu. Yapı Kredi Bankası ve Petrol Ofisi, akaryakıt alışverişi yapan müşteriler için güçlerini birleştirdi.

Yapı Kredi Bankası tek seferde 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt alışverişi yapan müşterilerine 10 TL indirim yapacağını duyurdu. Petrol Ofisi ise 40 TL’lik kampanyasının, Yapı Kredi Bankası’nın kampanyası ile birleştirilebileceğini duyurarak, toplamda 50 TL’lik indirimin uygulanacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası ve Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyası Detayları

Yapı Kredi Bankası ve Petrol Ofisi iş birliği ile geliştirilmiş olan 50 TL’lik akaryakıt indirimi kampanyasının detayları belirlendi. Kampanya yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve para kartları kullanımında geçerli olacak. Ayrıca kampanyanın geçerli olabilmesi için Petrol Ofisi’ne POS’ta QR kod ödemesinin yapılması gerekiyor. İki kurumun geliştirmiş olduğu ortak kampanyadan yararlanmak için ise son tarih 25 Şubat olarak belirlendi.