Yapı Kredi Bankası duyurdu: Fatura takibinize 100 TL ödenecek!

Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde geliştirmiş olduğu kampanyalara bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre 10 Mayıs tarihine kadar fatura ödeme talimatı veren tüm müşterilere, ilgili şartları sağlamaları durumunda 100 TL’ye kadar para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Fatura Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olarak hizmet veren Yapı Kredi Bankası, sene başından itibaren arka arkaya duyurmuş olduğu kampanyalarının arasına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Banka, World özellikli kart kullanıcılara, verecekleri fatura talimatlarına göre hediye para ödemesinin yapılacağını bildirdi.

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasının ayrıntıları bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile paylaşılırken, söz konusu kampanyanın üst sınırının 100 TL olduğu bilgisi verildi. Ayrıca kampanyadan ticari kart müşterilerinin yararlanamayacakları bilgisi de paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası Fatura Kampanyasının Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan ve yalnızca World özellikli bireysel kartlara sahip olan müşterilerin başvurularına açık olan otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası kapsamında ödenecek olan hediye para tutarları, şu şekilde belirlendi:

Yapı Kredi Bankası Fatura Kampanyası Başvurusu 2022

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasına, TALIMAT, T.C. kimlik no bilgilerin aralarında birer boşluk bırakarak yazan ve 4470’e gönderen herkes başvuru yapabilmektedir. Kampanya, mevcut müşteriler için geçerlidir.

Exit mobile version