Yapı Kredi Bankası emlak sektöründe resmen devrim yaptı: Daire fiyatları 620 bin TL’ye kadar düştü!

Yapı Kredi Bankası Bitlis, Ağrı ve Adıyaman illerinde bulunan icralık gayrimenkulleri Intengo platformu üzerinden satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI BİTLİS İHALELERİ!

Popüler yasal ihale platformlarından olan Intengo ile iş birliği yaptığını açıklayan Yapı Kredi Bankası, iş birliğini duyurmasının ardından yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Söz konusu yeni ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün Bitlis ilinde bulunduğunu belirten banka, gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Bitlis ilinin Tatvan ilçesinin Tuğ Mahallesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanını 188 metrekare olarak açıkladı. Dairenin kombili olduğunu ifade eden banka, ihale başlangıç bedelini 620 bin TL, ihale katılım bedelini ise 31 bin TL olarak bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI AĞRI İHALELERİ!

Intengo yönetimi ile varmış olduğu iş birliği kapsamında yeni bir ihale daha düzenleyen Yapı Kredi Bankası, bu sefer ki ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün Ağrı ilinde bulunduğunu belirterek ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ağrı ilinin Merkez ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanını 170 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın merkezi ısıtma sistemine sahip olduğunu ifade eden banka, ihale başlangıç bedelini 280 bin TL, ihale katılım bedelini ise 14 bin TL olarak bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI ADIYAMAN İHALELERİ!

Intengo iş birliği kapsamında Adıyaman’da bulunan iki icralık gayrimenkulü de satışa çıkardığını belirten Yapı Kredi Bankası, ilgili ayrıntıları şu şekilde paylaştı:

Exit mobile version