Genel

Yapı Kredi Bankası konut imarlı arsayı 65 Bin TL’den satışa çıkardı

Yapı kredi Bankası satılık gayrimenkul ilanları sayfasında, konut imarlı arsayı 65 Bin TL’den satışa çıkardı. Açık teklif usulü ile satışa çıkarılan bu arsaya 1000 TL teklif vererek Yapı Kredi Bankası’ndan alma şansını yakalayabilirsiniz.

Satılık arsa ile ilgili Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanda, arsanın konut imarlı olduğu belirtildi. Bankadan satılık bu imarlı arsaya 1.000 TL teklif vererek Muhammen Bedeli 65.000 TL olan bu arsayı 66.000 TL’ye sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.

Peki, bankadan satılık bu arsa nerede? Komunu nedir? Kaç kat imarlı? Genel durumu nasıl? İşte detaylar…

Yapıkredi Bankası 24 Ocak 2022 tarihinde yayınladığı bu gayrimenkulün durumuna ilişkin yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde yapılan incelemede alınan bilgiye göre söz konusu parsel 1/1000 Uygulama İmar Planında “Konut” sahasında kalmakta olup bitişik nizam, 5 kat yapılaşma şartlarına sahiptir. Değerleme konusu taşınmaz, Giresun ili, Tirebolu ilçesi, Hamam Mahalle, 116 ada 15 parsel tapu kaydına sahip, 102,90 m2 alanlı olup “Sebze Bahçesi ve Arsa” vasfındadır. Taşınmaz çokgen geometrik formda, eğimli bir topografik yapıya sahiptir. Caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma ile ulaşım mümkündür. Merkezi konumdadır. Çevresinde Hidiroḡlu Market, Kozbaşı Köy Pazarı, Gülbahçe Cami, Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu, Tirebolu Devlet Hastanesi, Tirebolu Kalesi ve market bulunmaktadır.

Satılık ilan hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hemen Yapıkredi Bankası’nın ilgili internet sayfası üzerinden teklif vermek için BURAYA TIKLAYINIZ