Yapı Kredi Bankası müşterisi olanlara duyuruldu: 6 ay ücretsiz olacak!

Yapı Kredi Bankası yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Bankadan birçok sektörde geçerli kampanyalar hakkında bilgilendirmeler devam ediyor. Yapı Kredi Bankası müşterisi olanlara bir kampanya daha düzenlendi. Bankadan alınan kampanya bilgileri doğrultusunda kampanyaya katılan müşteriler ücretsiz hizmet alacak.

Yapı Kredi Bankası mobilden yeni müşteri olan firmalara özel kampanyasını açıkladı. Yapı Kredi’den alınan bilgilere göre, mobilden yeni müşteri olan firmalara özel EFT/havale, çek karnesi ve çek tahsilat işlemleri 6 ay ücretsiz olacak.

YAPI KREDİ BANKASI KAMPANYA DUYURUSU;

Kampanyadan 31 Mayıs-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’den ilk defa müşteri olan ve sonrasında Yapı Kredi Mobil’den ticari üyelik açılışını tamamlayan şahıs işletmesi sahibi müşteriler ve limited şirketler yararlanabilecektir.

Kampanyadan yararlanabilmek için kullanıcılar Yapı Kredi Mobil’de yer alan “Müşteri Ol” adımından ilk defa Yapı Kredili olmalıdır. Şahıs işletmesi sahipleri Yapı Kredi Mobil’den “Bireysel Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından ilerlemeleri, Çalışma Şekli bilgisinde “Serbest Meslek” kapsamına giren bir meslek seçimi yaparak ticari üyelik açılışı yönlendirilmek istediklerini beyan etmeleri gerekmektedir. En fazla dört ortağı bulunan Limited Şirketler adına firma temsili yetkilisi tarafından “Tüzel Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından firma ve ortaklık bilgilerini girerek müşteri olma adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Yukarıdaki adımlardan ilerleyerek hesap açılışını tamamlayan müşteriler Yapı Kredi Mobil’e devam ettikten sonra ticari üyelik açılışı için yönlendirilecektir.

Müşterilerimiz ticari üyelik açılışını tamamladıktan sonraki günden itibaren EFT, FAST, Havale işlemleri, çek karnesi ve çek tahsilat işlemleri 6 ay boyunca ücretsiz olarak sunulacaktır.

Kampanyadan ilgili firmanın yalnızca bir kez faydalanabilme hakkı bulunmaktadır.

Bireysel müşteri olma adımından Yapı Kredili olan ve ticari üyelik açılışını tamamlayan müşterilerimiz, Yapı Kredi Mobil ana sayfada sağ üst

köşede yer alan “İşim İçin” menüsünden dilediklerinde Kurumsal kullanıcılarına geçiş yaparak ticari ürün ve hizmetlerden faydalanabilir.

Muafiyetler sadece dijitalden yapılan işlemler için geçerli olacaktır.

6 ay içinde alınacak 1 adet 25 yapraklı çek karnesi ücretsiz olup, değerli kağıt bedeli muafiyet kapsamı dışındadır.

Geç ve mesai dışı saatlerinde yapılan EFT / FAST işlemleri kampanya kapsamı dışındadır.

Exit mobile version