Genel

Yapı Kredi Bankası Nakit İhtiyacı Olanlara Kampanyayı Duyurdu!

Yapı kredi Bankası kampanyayı duyurdu. Emekli yakınlarına referans olan vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacak. Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, Emekli Referans Kampanyası ile emekli yakınlarına referans olarak emekli maaşlarını Yapı Kredi bankasına taşımasını sağlayan vatandaşlara, 2.500 TL’ye varan ödül kazanma fırsatı sundu. Emekli referansında bulunan her 1 kişi için 250 TL fırsatı Yapı Kredi’den.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Emekli Referans Kampanyası ile emekli yakınlarınıza referans olarak emekli maaşlarının bankamıza taşınmasını sağlayın, onlar emekli promosyonu kazanırken siz de 2.500 TL’ye varan ödül kazanın!

Müşterimiz değilseniz hemen Yapı Kredili olarak siz de emekli yakınlarınızı referans gösterebilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi Mobil’i hemen telefonunuza indirerek kolayca müşterimiz olabilirsiniz.

Bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için Bireysel İnternet Şubesi’ne anında giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne ;giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.

Maaşını Yapı Kredi Bankası’ndan Alan Emekliler

Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu kampanyası ile maaşını Yapı Kredi Bankasına taşıyan tüm emeklilere 1750 TL’ye varan nakit fırsatı sundu. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankasına taşıyan vatandaşlara ön koşulsuz 1750 TL  nakit promosyonu verecek. 1 Nisan 2021 tarihinde başlayan kampanya 30 Eylül 2021 tarihinde sona erecek