Yapı Kredi Bankası resmen duyurdu! İzmir büro fiyatları yarı fiyata düştü! Konak’ta 132 metrekarelik büronun fiyatı…

Yapı Kredi Bankası İzmir- Konak Güney Mahallesi’nde bulunan icralık büroyu, uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK BÜRO İLANI!

Geliştirdiği avantajlı kart kampanyaları ve sunduğu uygun fiyatlı kredi fırsatları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, bu kez de artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında olduğunu bildirdi.

Yapı Kredi Bankası, İzmir ilinde uygun fiyatlı ofis arayışında olan tüketiciler için yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, Konak ilçesinde bulunan ofise ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN SATILIK BÜRO İLANININ AYRINTILARI!

Yapı Kredi Bankas’nın Gayrimenko platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan büronun kullanım alanı 134 metrekare olarak açıklandı. Banka, büro ihalesi kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 487 bin 500 TL, yatırılması gereken ihale hizmet bedelinin ise 23 bin 10 TL olduğunu bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN SATILIK BÜRO İLANI İÇİN NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Yapı Kredi Bankası’nın anlaşmalı olduğu yasal gayrimenkul satış platformu olan Gayrimenko aracılığı ile düzenlemiş olduğu İzmir- Konak büro ihalesine katılım sağlamak isteyenler için başvuru detayları açıklandı. Banka, ilgili hizmetine ilişkin önemli bilgileri paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan büro için Gayrimenko platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye katılabilmek için öncelikle banka tarafından belirtilmiş olan teminat bedelinin yatırılması ve gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanması gerekmektedir. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından Gayrimenko platformuna giriş yapılmalı ve teminat bedeli yatırılmış olan büro için fiyat teklifi yapılmalıdır.

Gayrimenko, Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen ihalelere ve ilgili sürece ilişkin bilgi almak isteyen tüketiciler için telefon ile iletişim yolunu açık tutmuştur. Bu kapsamda detaylı bilgiye erişmek isteyenlerin, 0216 428 50 50 numaralı Gayrimenko Müşteri Hizmetlerini aramaları gerekmektedir.

Exit mobile version