Genel

Yapı Kredi Bankası ve Garanti BBVA, İzmir’in farklı bölgelerinde gayrimenkul satışını başlattı! Zeytin bahçesi 50 bin TL, müstakil ev 180 bin TL!

Yapı Kredi Bankası ve Garanti BBVA, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. İzmir’in farklı bölgelerinde satılık gayrimenkul ilanı yayınlayan bankalar, ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ülkemizin önemli özel bankalarından birisi olan ve gelişimini her geçen gün sürdürerek tüketicilere daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer aldı. Banka, söz konusu desteğini “Gayrimenko” isimli yasal e- ihale sitesi üzerinden yayınladığı uygun fiyatlı dükkan ilanı ile gözler önüne serdi.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko isimli platform aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın İzmir’in Konak ilçesinde bulunan 134 metrekarelik bir gayrimenkul olduğu öğrenildi. Banka, ilgili gayrimenkul için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 487 bin 500 TL, hizmet bedeli ise 23 bin 10 TL olarak belirlendi.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR’DE SATILIK ZEYTİN BAHÇESİ İLANI!

Garanti BBVA da yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer alarak, yatırımlık bir zeytin bahçesi için ihale düzenlediğini açıkladı. Tapu.com aracılığı ile düzenlenen ihaleye ilişkin ayrıntılar belli oldu.

Garanti BBVA’nın Tapu.com aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan zeytin bahçesinin, Bayındır ilçesinin Gaziler Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. 910 metrekare büyüklüğündeki zeytin bahçesi için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 50 bin TL, ihale hizmet bedeli ise 2 bin 400 TL olarak açıklandı.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR’DE SATILIK MÜSTAKİL EV HİSSESİ!

Garanti BBVA’nın Tapu.com aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihalenin, İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunan 143 metrekarelik müstakil bir evin 3’te 2 hissesine yönelik olduğu öğrenildi. Banka, söz konusu hisse için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç fiyatını 180 bin TL, ihale hizmet bedelini ise 8 bin 500 TL olarak belirledi.